Trädvård

Nu omfattas trädbeskärning av rut-avdraget. Kontakta oss idag för en offert.

Trädvård brinner vi lite extra för på Enebacken trädgård & design. Träd är väldigt värdefulla för en trädgård – de skapar ett tak i trädgårdsrummet, ger skugga, blomning, frukt och bär, ger skydd och mat till småfåglar och andra djur.

Med rätt trädvård får du ett friskt och starkt träd som kan leva i många decennier. Tyvärr kan motsatsen, en felaktig beskärning, förstöra ett träd och förkorta livslängden med många, många år.

Trädbeskärning är ett långsiktigt arbete som kräver kunskap och kontinuitet. Vi prioriterar därför uppdrag där vi får återkomma även följande säsong  – vissa träd kräver mer arbete, andra mindre beroende på tidigare insatser och trädets skick.

Vi arbetar enligt vetenskapligt belagda metoder och håller oss uppdaterade inom den senaste forskningen på området. Vi åtar oss beskärning av fruktträd och prydnadsträd / parkträd upp till en höjd av ca 6 meter. Vid högre träd rekommenderar vi att ni kontaktar en arborist.

Utbildningar och erfarenhet

Jag som driver Enebacken trädgård & design är utbildad trädgårdsmästare vid Göteborgs universitet. Utöver det är jag certifierad fruktträdsbeskärare av Riksförbundet Svensk Trädgård samt har gått vidareutbildningen ”Vård och vitalisering av äldre fruktträd”.

Certifierad fruktträdsbeskärare

null

Karin Nordmark

Trädgårdsmästare och certifierad fruktträdsbeskärare

Hej, jag är utbildad trädgårdsmästare och certifierad fruktträdsbeskärare. Låt mig ta hand om dina träd för att säkerställa att du får ett friskt och starkt träd!

Kontakta mig idag!