Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom en rad områden som rör din trädgård. Enebacken trädgård & design åtar sig både stora och små projekt och vår långa och breda erfarenhet gör att du kan känna dig trygg om du anlitar oss.

För oss är det en självklarhet att trädgården odlas och sköts i samklang med vår miljö – därför låter vi miljöhänsyn prägla hela vår verksamhet.

Om du inte hittar exakt den tjänsten du behöver hjälp med i listan nedanför, kontakta oss så får du svar på hur och om vi kan hjälpa dig.

Exempel på tjänster som vi erbjuder

 • null

  Trädgårdsdesign

  Jag som grundade företaget heter Karin och är utbildad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner. Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med trädgårdsdesign här.

 • null

  Stubbfräsning

  Stubbar kan vara väldigt svåra att få bort själv och dom kan hindra dig från att utnyttja din trädgård på det sätt du önskar.

  Låt oss hjälpa dig! Läs mer på sidan om stubbfräsning.

 • null

  Trädvård

  För att få ett friskt, starkt träd som ger fin frukt är det viktigt att beskärningen utförs rätt. Jag är utbildad trädgårdsmästare och har gått flera kurser i trädbeskärning. Dessutom är jag certifierad fruktträdsbeskärare av Riksförbundet Svensk Trädgård samt har gått vidareutbildningen ”Vård och vitalisering av äldre fruktträd”.

  Därför kan du lita på att jag kommer sköta om dina träd på bästa tänkbara sätt. Kontakta oss idag för att få reda på mer.

  Läs mer om trädvård här!

 • null

  Rådgivning

  Är du osäker på vilka växter som kommer trivas i din trädgård? Vill du ha någon att bolla idéer med? Vill du börja odla grönsaker men är osäker på hur du ska göra?

  En trädgård ger oändliga möjligheter och vi hjälper dig mer än gärna. Bokar du rådgivning hos oss kommer vi hem till dig och går tillsammans igenom de frågor / funderingar du har.

  Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med rådgivning.

 • null

  Skötsel och anläggning

  Vi har lång och gedigen erfarenhet av att sköta om en trädgård. Kanske hinner du inte sköta om din trädgård? Du kanske inte tycker det är roligt? Eller så vet du inte hur man på bästa sätt sköter om trädgården med alla blommor, buskar och träd?

  Kontakta oss redan idag så kommer vi och hjälper dig!

  Vi gör även anläggningsarbeten, stora som små, är det större arbeten har vi många duktiga samarbetspartners.