Om Enebacken trädgård & design

Hej, Karin Nordmark heter jag. Det är jag som startade Enebacken trädgård & design. Jag är utbildad trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner vid Göteborgs universitet och har även fördjupat mig inom Trädgårdsterapi vid Hälsohögskolan i Jönköping. Förutom dessa utbildningar har jag studerat på konstskola, vilket jag har stor nytta av i designarbetet och när jag tar fram skisser. En trädgård för mig är som ett levande konstverk.

Trädvård ligger mig varmt om hjärtat och jag är certifierad fruktträdsbeskärare hos Riksförbundet Svensk Trädgård. Därför kan du känna dig extra trygg om du anlitar oss för hjälp med trädvård.

Jag brinner för allt som har med trädgårdar att göra. Ordet trädgård betyder så mycket för mig – färg och form, hälsa, mat, miljö, filosofi, historia, kultur, djur och natur, arbete, ro och avkoppling, dofter, sinnesupplevelser och mänskliga möten.

Förutom vi som arbetar i företaget har vi många duktiga samarbetspartners som vi arbetat tillsammans med i många olika projekt. Därför kan du tryggt lämna över ansvaret till oss så agerar vi även projektledare vid större arbeten.

Självklart innehar vi F-skattsedel och är momsregistrerade.

Välplanerade trädgårdar erbjuder så mycket för sina ägare!

prydnads-ampel
null

Karin Nordmark

Trädgårdsmästare / Trädgårdsdesigner

Certifierad fruktträdsbeskärare

Certifierad fruktträdsbeskärare

null

Christian Wikström

Stubbexpert